Wine harvest & pressing |distillations | tasting | live music | dj set and more

Απολαύστε τη μαγευτική εμπειρία του τρύγου, στον ξενώνα Orias Guesthouse & Farm στα Καλάβρυτα, με εκλεκτούς καλεσμένους όπως οι Nomade et Sauvage & αγαπημένους τοπικούς παραγωγούς.

Για τρεις ημέρες, θα μυηθείτε στη ρουστικ κουλτούρα της υπαίθρου, αναβιώνοντας τη διαδικασία του τρύγου, της απόσταξης, της εμπνευσμένης μαγειρικής στην ύπαιθρο, της συγκομιδής αρωματικών φυτών,της παραδοσιακής μουσικής, της οινογνωσίας μέσα από μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στους αμπελώνες της Αιγιαλείας, με αποκορύφωμα ένα ιδιαίτερο dj-set.

Το πακέτο συμπεριλαμβάνει:

 Δύο διανυκτερεύσεις στον ξενώνα Orias 

Τρύγο στα αμπέλια μας και πάτημα σταφυλιών

Απόσταξη αρωματικών φυτών από την φάρμα μας

Δύο νομαδικά γεύματα στην ύπαιθρο με τους Nomade et Sauvage

Γευσιγνωσία κρασιών και τοπικών αποσταγμάτων με φυσική παρουσία των οινοποιείων Τετράμυθος, Μέγα Σπήλαιο & του βιολογικού ποτοποιείου Aithra Spirits

 Dj set από τον Γιώργο Μπακαλάκο aka NΤΕΙΒΙΝΤ 

Παραδοσιακό γλέντι με τα Κιντέρια

Late check-out την Κυριακή

Πρωινό

Ξύλα για το τζάκι

Nomade et Sauvage

Νομαδική ζωή |Φαγητό στην φωτιά | Χειροποίητα σκεύη | Απαράμιλλη γευστική εμπειρία

Οι Nomade et Sauvage μαγειρεύουν στην φύση, σε φωτιά από ξύλα, χρησιμοποιώντας χειροποίητα σκεύη που σε ταξιδεύουν νοητά στο παρελθόν, ζουν νομαδικά και αντλούν έμπνευση για τα πιάτα τους από την ιστορία & την παράδοση των τόπων που επισκέπτονται.

www.nomadeetsauvage.gr

Τετράμυθος, Πρότυπο Οινοποιείο

Το βιολογικό οινοποιείο που συναντά κανείς καθώς κατευθύνεται προς Καλάβρυτα. Βιολογικά κρασιά, με ελάχιστη παρέμβαση τόσο στον αμπελώνα όσο και στην οινοποίηση, όπου η κάθε μονοποικιλιακή ετικέτα και όχι μόνο, αναδεικνύει στο έπακρο την ταυτότητα της κάθε τοπικής ποικιλίας αλλά και του terroir της Αιγιαλείας.

www.tetramythoswines.com

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Το Μέγα Σπήλαιο, το μετόχι της Μονής Μέγα Σπηλαίου, χρονολογείται από τα μισά του 15ου αιώνα και φέρει μια όμορφη ιστορία άρρηκτα συνδεδεμένη με την οινοπαραγωγή η οποία αποτελούσε μέρος της διατροφής των μοναχών αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Σήμερα ο αμπελώνας καλλιεργείται σχεδόν οργανικά, με γηγενείς ποικιλίες όπως το Μαύρο Καλαβρυτινό, το Λαγόρθι και άλλες.

www.megaspileo.gr

Aithra Spirits

Το βιολογικό ποτοποιείο Aithra Spirits, εδρεύει στην Πάτρα κι είναι μια καινοτόμα προσπάθεια από 2 νέα παιδιά,  οι οποίοι παράγουν πρώτοι στην Ελλάδα πιστοποιημένα βιολογικά αλκοολούχα ποτά χωρίς ζάχαρη.

www.aithraspirits.com

NTEIΒΙΝΤ

Ο NTEIBINT είναι το μουσικό alter ego του Έλληνα μουσικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο ταλαντούχος παραγωγός είναι γνωστός για τα πλούσια mid tempo sets και τα δυνατά grooves. Φιλοξενεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στον En Lefko 87.7. Αυτή τη στιγμή ενώνει τις δυνάμεις του με την τραγουδίστρια Matina Sous Peau στο “Back To The Roots of Love” και στο “Love Is Everywhere”, 

www.nteibint.com

«Κιντέρια» ή «Γκιντέρια» 

Ονομάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Ηπείρου τα βάσανα και αποτελούν, αν όχι τον κυριότερο, έναν από τους βασικούς πυρήνες της θεματολογίας των στίχων των δημοτικών τραγουδιών. Για όλα αυτά τραγουδούν και τα Κιντέρια, μια μουσική ομάδα που επιχειρεί στις εμφανίσεις της, να μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, αναβιώνοντας τις παραδοσιακές μουσικές και την «ιεροτελεστία» του γλεντιού και του χορού στη σύγχρονη εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]